Training QPers Consult

TEVREDEN KLANTEN WIL IEDEREEN.
ZOU JE ZEGGEN…

Hoe gaan uw medewerkers ermee om als klanten ontevreden, boos of teleurgesteld zijn?

QPers Consult verzorgt trainingen, coaching, workshops en presentaties die aansluiten bij de praktijk. Met gerichte adviezen waarmee medewerkers meteen aan de slag kunnen. QPers Consult vindt het belangrijk het beste uit mensen te halen.

Trainingen, workshops en presentaties op maat

Omdat elke organisatie uniek is zijn de workshops en trainingen van QPers Consult altijd maatwerk. Samen bespreken we wat voor de organisatie de beste aanpak is. Dat kan uiteenlopen van presentaties over bewustwording tot praktijkgerichte training en coaching inclusief oefensituaties op team-, individueel- en/of managementniveau.

Praktijkgerichte aanpak

 EENVOUDIG EN DOELTREFFEND!

Kennismaking

We starten altijd met een kennismakingsgesprek, dit kan telefonisch of ik kom bij u langs. Uiteraard is dit vrij van kosten. Samen bespreken we wat de beste aanpak is. Ook stemmen we af wanneer ik de workshop of training kom geven. Dit kan aan 1 persoon zijn maar groepstrainingen zijn ook mogelijk. Heeft u een teamdag ook dan kom ik graag langs om een workshop of presentatie te geven.

Offerte en voorlopig programma

Op basis van ons gesprek maak ik een concept programma. Dit leg ik samen met de offerte aan u voor. Bent u akkoord? Dan ga ik aan de slag met het definitieve programma.

De training

Nadat het definitieve programma is gemaakt volgt de training. Samen hebben we de locatie daarvoor bepaald. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat als bewijs van deelname.

Na de training

Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een evaluatieformulier.

Met de opdrachtgever bespreek ik vervolgens of de training, workshop of presentatie invulling heeft gegeven aan de doelstellingen.

Heeft u interesse in een workshop, training of presentatie? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik help u graag verder!

Contactformulier QPers Consult

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy, klik hier voor het document

Vergeet u niet het hokje aan te vinken?

12 + 1 =

“Als je een klant aan de lijn hebt die net weduwe is geworden,¬†telt die 2,5 minuut van de target even niet.”

“Op welke manier zou u zelf benaderd willen worden…lijkt het op hoe u met uw klant omgaat?”

 

Contact

LinkedIn

Facebook

KvK 72319062